Ett leende??

Inte lätt att försöka göra 10 saker samtidigt. Måste ha nya låtar till ipoden, beställa tidningar (vinst på jobbet!), kolla bebissaker, följa hockeyn, blogga och försöka få magen att sluta spänna- vilket är omöjligt men ett önsketänkande. Inte direkt tio saker men alldeles för många!

Nu har vi varit på det andra ultraljudet och fick äntligen se det lilla hjärtat. Allt var ok!
Men ni andra som varit på ul -hade/fick ni en bra upplevelse??

Jag har, i efterhand, blivit mer och mer irriterad/arg på damen vi hade andra gången. Oförskämd och uttråkad! Visst, hon får antagligen höra samma saker hela tiden men hon måste förstå att det är en stor sak när man ligger där och får se sitt barn på skärmen. I mitt fall var det bara "ytterligare ett barn att kolla". Tack å hej!
Nu ska jag väl inte tänka på det för mycket men ett litet leende är väl inte så svårt att bjuda på under sitt arbetspass?




We had a rude lady when we were at the hospital for the ultrasound. She must really hate her job. But we could see the baby and the heart. Everything looked good!





Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilken kärring, vadå trött på sitt jobb hon borde byta!

2011-05-16 @ 20:26:25
URL: http://sofiralin.blogg.se/
Postat av: Krzys

Vi hade en/ flera relativt glada tanter som verkade nästan lika exalterade som vi :)

2011-05-17 @ 19:55:14
Postat av: maria

var inte supernöjd med min heller men hon var ändå heeelt okej. Fick ett par leenden här o där, men dumma apan tryckte o skaka på magen hela tiden heheh

2011-05-21 @ 11:50:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0