Klänning

Nu börjar våren närma sig och då kommer man alltid in i en ny klädfas. Jag är, konstigt nog, inne i en klänningsperiod just nu. Allt har sin tid å plats!

 
Denna sötnos kommer från Monki.

Tyvärr så är ägaren till klänningen alldeles för lat för att ta en bra bild så ni får dras med denna.
Det ser ut som att det är dags att göra rent spegeln!



When the spring is just around the corner I always want some new clothes. I´m in a dressperiod right now so when I found this black one from Monki I just had to buy it! Sorry for the bad picture!

Nails


Franskt med prickmönster

Cheers!

Mitt lördagsnöje är att ligga i sängen och titta på Cheers!.
Jag har haft med mig den serien genom hela livet och tycker fortfarande att den är lika underhållande nu som för 15 år sedan.

Att få se Sam stöta på alla kvinnor, Carla som ska retas med alla och Woody som kör sitt eget race utan att veta om det är bara för bra i mina ögon.



Serien sändes i Sverige för första gången 1984 men spelades in från 1982-1993 i Boston.
Det blev 11 säsonger och 269 avsnitt +2 special.


Every saturday morning I watch the show Cheers!. I´ve been watching it my whole life and I like it as much today as 15 years ago.
You could see the show, in Sweden, for the first time 1984. It has 11 seasons and 269 episodes +2 special.


Olika??

Satt och tänkte på en sak nu när jag ser killarnas match...
Hur kan det komma sig att domarna, som har en regelbok att följa, kan döma så förbannat olika??


(Ja, men alla är ju olika tänker ni, men det borde ju inte spela någon roll då man har regler att följa)

Fredag:)

Härliga fredag är tillbaka denna vecka!
Killarna har match mot Rögle idag så det blir en fredagkväll framför tv:n för att följa matchen. Har jag tur får jag mer sällskap än hundarna!
 
Ska ner på stan för att lämna Solsidan boxen till min chef. Konstigt nog så har hon aldrig sett ett avsnitt! Jag har lite svårt att se hur man kan ha missat bästa serien på evigheter. Solsidan är oslagbar i min mening!



Friday is back!
The guys are having a game today against Rögle so they are gonna be gone this evening. That will leave me and the dogs to watch the game. Hopefully some of the girls will come over!


Leksandfjäsk

Säg vad ni vill men enda anledningen till att Leksand har med sig knäckebröd är för att det ska finnas något bra att säga om dem. Sorry, fjäsk går inte hem!

Har suttit och frusit medan jag tittat på kvällens match. Jag har lite svårt att förstå att vintern inte är slut..jag vill så gärna ha vår!!
Matchen då..ja, den slutade med vinst till Leksand. Dem förtjänade inte poängen ikväll, den saken är säker. Det säger jag inte för att J spelar i Växjö utan för att det inte finns någon annan anledning. (förutom billiga mål insläppta av vår målvakt) Det var grinigt matchen igenom och det mesta kom från deras sida. Och där av anledningen till att man får sitt knäckebröd!


One Piece har hittat till Växjö

Nu äntligen kan vi mysa i våra One Piece dräkter. De är väl inte de snyggaste som finns men de är otroligt sköna!
Fler varianter hittar du på deras hemsida: One Piece



Det blev fel när jag skulle beställa så det blev 2 stycken vilket resulterade i att Johan också fick en. Det är nästan så det är lite varning på att ha likadana men som tur är så vistas vi inte utomhus med dem på. Inte samtidigt ialla fall.
Bara för det fick han stå modell.

    
Jag vet inte riktigt varför man ska kunna dra upp dragkedjan hela vägen men Johan har ingenting emot det!



We are loving our One Piece jumpsuits!
Something got wrong when I was ordering them so I got two . I gave one too JJ but only if he let me take the pictures.
I don´t really get the thing with the zipper but JJ thinks it´s funny! Haha!

PiZZa

Idag är det äta-vad-du-vill-söndag så då slog vi på stort. Hemmagjord pizza!
Johan ville ha Viking så vi köpte kebabkött och vitlöksdressing och sen var det bara att åka hem och slänga ihop allt. De blev alldels för stora så då finns det lunch till imorgon... 


Pizza för två




We made pizza this evening...they maybe got a bit too big but it doesn´t matter cause we can eat some for lunch tomorrow.

Nails


Lila glitter med småstenar på tumme och ringfinger


Det är inte lika roligt att gör naglar på sig själv som på andra. Tro det eller ej..
Vissa säger att de tycker jag har det lyxigt som kan fixa dem när jag vill. Jo visst, men det tar mycket längre tid och jag vet aldrig vad jag ska ha för mönster.
Nu har jag haft glitter så många gånger att jag lovar att det inte blir det nästa gång!



Sometimes I just get tired of doing my own nails. Believe it or not...
I can never decide what pattern I want on them. This time I made it purple but as always I take glitter when I don´t know what to do.
Promise you that I´ll make something else next time!

Förvarning?

Sitter i soffan med datorn i knät och bara tar det lugnt. Plötsligt så ser jag detta utanför mitt fönster!


Det har varit plusgrader i några dagar nu och eftersom det snöat mycket så är det stor risk att snön rasar ner för taken. Det är jättebra att de tar bort snön men de tänkte inte på att folk kan vara hemma mitt på dagen och att de kan skrämma slag på såna som mig!




There has been a lot of snow on the roofs and when it´s warmer outside they need to shuffle it down. But I got really scared when I saw this outside my livingroom window!

Ullared

Igår tog vi en liten resa till Ullared med Therese och Daniel. Vi var inte ute efter något speciellt men det finns alltid något som man hittar. Johan hade aldrig varit där så det var väl på tiden att han fick se det med egna ögon.
Tänk vad roligt vi fick det när den första personen vi ser är Morgan. Det var kul för stunden!

Vi fick med oss en hel del ändå..


Allt från tvål...


till hundbajspåsar.


Bästa köpet blev lampan till vardagsrummet.



I, JJ, Therese and Daniel went to Ullared yesterday for some shopping. We didn´t really need anything but you can always find something at that mall.
There has been a show on tv about the mall. JJ´s never been there but he has seen the show. Now it was time for him to see it with his own eyes.

The best thing we found was a lamp for the livingroom.

Hundvakt

För ett tag sen var jag hundvakt åt Ozzy och idag är jag det åt Marley medan killarna är i Västerås för att spela match. Matchen är imorgon så Marley får stanna här tills på måndag.
Det är lite krångligt eftersom jag har 2 hundar hemma, som är väldigt aktiva och nyfikna, och Marley är en ensamhund. Jag tänkte prova och se om de gick ihop men hon blev bara arg. Detta är ett tillfälle när en tvåa blir lite liten...

Tänkte slänga upp några bilder på hundarna för de kan ha riktigt roligt!!




Ozzy


Marley




I was watching Ozzy a few days ago and today I´m having Marley when the guys are in Västerås. They have a game tomorrow so I´m having her at my place until monday.
The only thing that complicates is that she isn`t a fan of other dogs. It´s good that we´ve got more than one room in the apartment!

Some pictures of the dogs playing.


Bästa promenadvantarna

Jsg och Johan var en sväng till Samarkand i veckan. På MQ hittade jag vantarna jag letat efter så länge! Jag har ett par liknande från Carlings men de börjar sjunga på sin sista vers. 

Det är inte de snyggaste vantarna men de är perfekta att ha när man ska ut med hundarna eller bara promenera. Man får fingrarna mer fria och då är det lättare att .t.ex hålla i mobilen.

 

Finally found the gloves that I wanted!

Pixie

Såret ser bättre ut, enligt mig, så jag tror att det går rätt väg. Det är absolut inget fel på hennes humör- och det är alltid ett gott tecken!
Så med andra ord så mår hon bra!


Fröken Pixie

Växjö-Oskarshamn

Killarna vann idag! 7-1 blev resultatet. Två matcher mindre spelade än Örebro så det är bra.

Johan fick en smäll mot Mora så han dras med en lårkaka..får se om han åker till Uppsala imorgon. Han spelade inte idag eftersom han knappt kan gå så vi får bara hoppas att det blir bättre fort.


Lakers won their game against Oskarshamn today. The score: 7-1
JJ hot hurt in the last game so he didn`t play tonight.

Har haft bättre dagar..

Ja, usch ja! Jag fick ett samtal om att jag ska på en arbetsintervju så det kändes riktigt skönt. Så går allt vägen kommer jag ha fullt upp under våren. Skoj skoj!!!

Sedan började dagen gå utför..Pixie blev biten i rygen av Cai, ingen skada skedd, men Pixie blev rädd. När vi kommer hem så hoppar Kenzo upp på henne för att busa och då nuddar han henne på ryggen, där hon blev biten, och så börjar de bråka. Jag trodde jag skulle bli galen. Olyckligtvis så får Kenzo tag i hennes mun och det blir ett litet jack. Så klart!

Jag är känslig för blod så när jag såg att hon blödde fick jag panik och börjar stortjuta. Snälla Amy skjutsar mig tilll veterinären som säger att jag ska tvätta såret och att allt kommer bli bra. Då kunde jag pusta ut...

Men det ska såklart inte sluta där! Dumskalle, till min granne kommer körandes och börjar gorma som en galning att vi ska flytta på oss och bla bla bla. Kan man inte vänta 10 sekunder så man får kliva ut ur bilen!?? När hon sedan istället började skylla på snön, efter att jag berättat vad som hänt med Pixie, fick jag nog. Jag tål mycket men den här gången fick hon höra vad jag hade att säga. Dumma dumma eftermiddag!




I have had better days in my life. My dog got hurt so I have to watch her all the time. And if that wasn´t enough- my stupid neighbor started to yell as crazy that we had the car in her way. Both me and my told her what we had on our minds and that shut her up!

One good thing is that I´m going to another jobintervju. Fingers crossed that I get the job!!

Överdrivet?

Såna här bilder kan man ta om man har tråkigt!






This is what I´m doing when I am bored.

American pancakes

Idag blev det american pancakes till frukost. Jag har försökt göra egen smet men det har aldrig blivit riktigt som jag velat. Denna gång blev det rätt enkelt. Jag använde mig av en färdig blandning. Det enda man behövde tillsätta var mjölk och ett ägg.
Det blev riktigt gott och var mer mättande än jag trodde.


Fluffigare än så här blir det inte!


I had som pancakes for breakfast today. I´ve got them exactly as I wanted and they tasted good.


Tack och hej!

Hemkommen från den sista matchen, denna säsong i grundserien, mot Örebro. Och så klart så blev det förlust idag med..inte en enda ynka poäng kunde de ta mot Örebro den här säsongen. Men nu är de klara med dem för ett tag.

Jag jobbade till 19 så det vara bra att gå till ishallen med raska steg. Inte det lättaste med tanke på att det var iskana i princip hela vägen. Jag såg nog ut som en svart pingvin!

Matchen då...ja, den första kan jag inte säga så mycket om men andra och tredje var ingen höjdare. Visst fanns det chanser men det var allt som var intressant att se. Att puckar tappades, passningar som var fel och alldeles för många försök att göra skotten snygga var ingenting som intresserade alls. Örebro däremot, spelade tufft (ibland lite fult) och fick matchen dit dem ville och vann rättvist.

2011

Då var det ett nytt år...igen.
Firandet blev på 2 platser för oss iår. Först hemma hos Markussons där vi hade knytis och sedan hos Steve och Martina där vi firade in det nya året.












RSS 2.0