Hej då på ett tag!

Hemkommen från Norrköping men jag har ingen som helst mer tid att sitta vid datorn så bilderna därifrån kommer senare.

Imorgon bitti åker jag till Polen så vi hörs om en vecka. Hej så länge!


Vart ska jag ta vägen!?

Jag är alldeles för glad och sprallig för att riktigt veta vad jag ska göra och vart jag ska ta vägen!!

Fick ett samtal tidigare idag som var bättre än bra. Har fullt upp med att få ihop nagelsalongen men det här kan jag inte låta bli för det är något jag vill lära mig mer om. Tjoho!! Och det bästa av allt är att jag kan få det att fungera med allt annat!

Grönt!

Då var det dags igen då. Nageldekorations byte!
De började bli lite långa och eftersom jag åker iväg på lördag så tänkte jag att det är lika bra att fixa om naglarna innan resan.


Grönt glitter med blommönster

Så lika men ändå inte!

Tänk vad mycket Pixie och J har gemensamt just nu.

  • Håriga
  • Tandlösa
  • Haft bättre bilder
  • Gillar inte att kissa ute när det är minusgrader






Börjar ogilla hockey...

Vinst mot Borås ikväll men den kostade. Johan fick en puck i ansiktet så låtsastanden rök. Tur att det var den och inte en av hans egna, så att säga.
Får väl se hur han mår imorgon..

Visst, hockeyn är hans liv men hur mycket med orkar man? Ibland har jag svårt att förstå hur de orkar gå igenom allt. Skulle någon t.ex tackla mig så hade inte jag kunnat släppa det. Men det är väl därför jag inte spelar hockey heller.

Nej, nu ska jag försöka sova (hur nu det ska gå??)
Nagelkund, tvättid och möte i 3 timmar är vad som står på schemat imorrn. 

Känns mindre roligt att Pixie bitit av sladden till datorn och batteriet visar på 19%. Jippie...


BAZINGA!!

Man kan inget annat än att älska Sheldon!


Där satt den!

Hemkommen från match mot Leksand. 18.00 är väldigt sent för att vara en lördag men det är, av okända anledningar, så för Växjö iår. Så länge de vinner, som idag, så tänker jag faktiskt inte klaga.
De vann med 5-2 och det kunde varit mer mål för hemmalaget om inte Leksands målvakt storspelat i första perioden. Att det ska vara så svårt att få in pucken i mål ibland...
Men det släppte rätt fort och målen trillade in. Härligt med så mycket folk i hallen och att de, för en gångs skull, inte bestod av Leksandfans!

Det var J´s första match efter hjärnskakningen och jag var nog mer nervös än han. Alla som varit på hockey med mig vet hur jag kan vara. Nervös och uppspelt
Men allt gick super så jag kanske ska ta och lugna ner mig lite...

Nya mönster

Nu börjar saker å ting ta form så jag har blivit tvungen att sätta mig vid nagelbordet igen. Den här gången provade jag lite mönster bara för att se hur de ser ut på en nagel.



Som vanligt så blir inte alla så bra som man velat men man måste ju prova ialla fall!

SNÖ!!!!

Vi var ett gäng hemma hos Christine idag och när vi skulle hem så snöade det ute. Snöblandat regn tänkte jag men när vi kom ut var det vitt. Ingen förvarning här inte!

Kenzo älskar snö så han blev inte speciellt glad när det var dags att gå in. Det var inte samma sak med Pixie. Hon ville inte gå till en början men nör hon såg att Kenzo hade roligt så hade hon också det efter ett tag.


Utanför porten


Pixies första möte med snö


Kenzo väntar på årets första snöboll


Parteeeey!

Idag älskar vi mjukisbrallerna. Så ska en söndag, dagen efter fest, alltid vara. Man får inte vara för påhittig utan bara låta allt vara. Precis det har vi gjort idag.

Vi tog en sväng till sjön med Elin o Jocke för att fika lite och bara "göra ingenting". Vädret var perfekt! Man måste verkligen passa på då vi går mot kallare tider. Klockan är inte ens sju och det börjar mörkna ute.

Festen då?
KUL!!

Den här gången hade jag inga som helst förväntningar på krogen eller kvällen och då blir ju allt så mycket roligare. Men det allra bästa var att pumpsen inte fick följa med. Höga skinnstövlar var mina kompisar för kvällen och jag tror mina fötter tackar mig för det idag.

Ett stort minus till otåliga grannar! (speciellt på en lördag och innan 23!!)

  

 



Förlust efter straffar

Fast J inte spelar på grund av skada så har jag ändå gått på varje match.
Såklart, för sällskapets skull, men jag hade ju kunnat sitta under en filt och myst hemma i soffan till Idol istället.
Nu tycker jag att det är kul med hockey men i dag började jag fundera på vad sjutton jag egentligen gjorde där.

Sundsvall är, enligt mig, ett underskattat lag. Fråga "hockeypappan" jag sitter bredvid för jag varnade honom om dem. Nu var det inte den bästa matchen som spelats i år. Men det fanns ändå små glimtar i matchen då stämningen var på topp och tacka klacken för det! De var som en extra spelare på isen.

Alla samtal är klara och nu tänker jag....

Alla samtal är klara och nu tänker jag borsta tänderna och försöka få lite liv i J. Sömntutan! Sedan ska vi ut på en lång promenad med hundarna. Jag känner att jag måste få rensa mina tankar! Stackars J som kommer få höra dem...

Det är väldigt mycket som är på g just nu men tills de ringer från Stockholm så tänker jag inte engagera mig. Blir kostnaden för hög så får jag helt enkelt hitta på något annat! Alternativ 2?

Vinst

Vinst mot Malmö med 7-3 idag. Det var bra tryck i hallen, nästan för bra, för nu har jag huvudvärk av allt ljud. Men man ska inte klaga!

Nästa vecka blir rätt lugn. De har bara en match så då får man tid för annat som inte är hockeyrelaterat. Öven om det är en stor del av vårt liv så är det ibland skönt att komma bort från det också.

Hoppas bara att allt går smidigt denna månad så man kanske kan ta en tripp till mormor.


4 år

Idag är fyller Kenzo 4 år.
Det firades, som vanligt, med en leverpastejmacka.


14:33

Har suttit i 2 timmar och kollat upp ALLT som har med egenföretagare att göra. Mitt huvud är helt slut, blocket är fullt och ingenting är ju egentligen klart. Men men, det är lika bra att vara förberedd.


Pixie på gräsmattan

Har varit ute med hundarna på alldeles för många promenader. (Om det nu är möjligt) Men de liggar båda och sover som stockar så nu ska jag plocka fram lampan och hänga upp alla prismor i den. Sedan ska jag förbereda middagen då vi får finbesök utav Julle idag.

Äntligen helg!

Ja, usch! Gårdagen blev nästan lite jobbig...
Amy och jag skulle ner på stan för en massa ärenden och trots 4 timmar på stan så hann vi inte med allt. Typiskt.
I alla fall så fick vi stressa hem för vi skulle hem till Elin och titta på killarnas match mot Västerås. Jag skulle även baka bröd innan och Amy skulle och fixa en förrätt. Stress!

Om allt går vägen nu så hoppas jag börja jobba med naglar i november. Jag skulle bara lämna in min ansökan men det blev nästan som en intervju också. Nu ska jag bara fixa allt pappersarbete och införskaffa en himla massa saker men först är det helg och då ska det bjudas på middag, lampan ska upp och på söndag är det match mot Malmö.

Trevlig Helg!

Låna ett par glasögon!!??

Kom precis hem ifrån matchen..
Man får ju egentligen inte säga att domaren avgjorde matchen men den här gången var det inte långt ifrån. Aldrig har jag sett en domare ta ut armarna så mycket som han. Ville låna han mina glasöogn så han kunde se bättre men då jag inte har någon styrka så hade det nog inte hjälpt. Han måste ha haft bråttom hem för det var verkligen katastrof från hans sida.
Sedan var ju inte allt domarens fel för spelet idag var inte på samma nivå som det brukar.
God natt!

Lampa!

Hittade en så himla fin lampa som jag vill ha inne i vardagsrummet då vi bara har en liten spot kvar som de lämnade kvar efter flytten. Men den var väldigt dyr och lägga ut pengar på en jättedyr lampa (även om den är superfin) är väl inte direkt det första man gör.
Men tack vare sponsring från min mamma och J`s mamma så är den nu beställd! TACK!


Lampa från Ellos


Jag vill ändra mönster hela tiden!

Igår satte jag mig ner vid min lilla "salong" och fixade om mina naglar igen. Jag måste skärpa mig! Jag blir less på mönstret på mina naglar alldeles för fort.
Den här gången tog jag paljettränder på naglarna.


Höstpromenad

Idag har höstvädret bjudit på en superdag och jag och J tog en långpromenad med hundarna. Man kan inte låta bli att vara ute med dem en dag som denna!
Men att få en bra bild på hundarna tillsammans är ingen lätt uppgift. De hade fullt upp med att busa och gå ikapp samt ta varandras pinnar. Det blev suddiga bilder och med koppel för de tillsammans får de extra energi!


Pinnen förstörde allt!


Helgen

Lördagen bestod av en fest på Toms innan Grace.
Jag trodde väl aldrig att man kunde sakna en krog men det gjorde jag då. Sällskapet var det absolut inget fel på men det fanns t.ex ingen högtalare..man måste ha en högtalare!!

Något alla krogar borde ändra är listan. De begär att man ska komma runt 23 när man står på listan men det är ju då festen börjar. Ändra till midnatt så blir det bättre drag...som på BJ! (alla som upplevt en superkväll på BJ vet vad jag snackar om!)


Den berömda Tom o Åhsberg dansen


Me like!

Har världens bästa pojkvän som kommer hem med presenter efter att ha varit i Uppsala i 2 dagar.
Alla som känner mig vet att jag gillar skor och det vet J också...


Dessa godingar kom han hem med!

Hundvakt

Då Amy var i Köpenhamn hela dagen och Christine skulle på Ladies Night så fick jag vara "hundmamma" åt Cairo och Ozzy idag.
Med tanke på att mina hundar ligger i sängen och är helt utslagna, så antar jag att Ozzy också är rätt trött. De busade som galningar, vilade 30 minuter och fortsatte sedan busa. Man blev trött bara att se dem springa och hoppa runt!


Ozzy var snabbast!


Dragkamp


Alla på en gång!

Vinst 4-2

Vinst mot Almtuna idag.
Jag och Elin käkade lite och såg på matchen hemma hos oss. Onödigt nervöst blev det också!
Tror att Johan var riktigt sugen att spela den här matchen men det är bättre att såret får läka och så...men det kommer fler chanser! 5/6

RSS 2.0