Ändrade planer

J är rolig han. Jag trodde vi skulle följa med till High Chapparall imorgon men det skulle vi inte -då. Nu när J pratat med Danne så ska vi "visste åka dit". Som tur är så kan Kenzo följa med så då behöver man inte oroa sig över att fixa hundvakt i sista sekunden.

Klappade mig själv på axeln efter att ha stått i 2 timmar och gjort hemmagjord pizza till 8 pers. Känner mig rätt nöjd men är just nu helt slut. Vaknade av att Kenzo blev arg på morgontidningen, som vanligt, så jag har varit uppe i 18 1/2...dags att sova!!

Natti Natti!


Besök

Idag kommer Elin & Danne med knoddarna och hälsar på i några dagar. Imorgon ska de till High Chapparall så jag får se om jag kanske tar en sväng på stan och om jag orkar så fixar jag om naglarna också. 

Vädret är så himla tråkigt för tillfället. (kan jag ha nämnt det förut?) Kenzos promenader styrs utav vädret just nu. Vi går när det regnar som minst, så det blir till att chansa. Inte så lyckat alla gånger...


Bild lånad från Google


Bortskämda!!

Jaha, då hade man sin första tvättid på 6 veckor. Fy så tråkigt!! Vi har då verkligen blivit bortskämda gällande tvätt och disk. Men man får ta sig i kragen och samla vuxenpoäng.


Utomhus

Växjö är inte direkt känt för att vara en stad där solen skiner varje dag (när den gör det i resten av landet). Här regnar det nästan hela tiden. Känns det som ialla fall!
Så nu ska vi käka lite kunch och sen åka ner till stan för att strosa runt lite medan solen skiner. Hösten kommer troligtvis att spenderas inomhus så lika bra att vara ute medan man kan!

Blomster

Fick en fin överraskning idag när Johan kom hem från träningen. Han köpte med sig thaimat till lunch och sen fick jag en stor blombukett. Tänk vad man blir bortskämd ibland!


En himla massa bilder..

Nu är vi tillbaka i Växjö. Igen. Det har varit ett himla resande den här sommaren. Hann med det mesta, det andra får man helt enkelt ta en annan gång.
Vi började med att fixa till allt i lägenheten. Vi hade med oss ett x antal väskor, så det vara bara att packa upp. Medan vi varit i Västerås så har jag fixat de flesta bilderna till lägenheten. De stora tavlorna är nu äntligen på plats! (Väntar nu bara på syrrans bilder)


Köket


Kattungen min faster Ylva målat

Polen
Då syrran har den bättre kameran så är det hon som har stått för bildtagningen i Polen men då hon är kvar en vecka till så får de bilderna vänta.
Vi tog det bara lugnt hela veckan och njöt av det fina vädret. Ibland var det nästan för varmt...
 
Rondellen mitt i stan


Kyrkan




För skojs skull så gick vi till en kille, som målar av folk, på marknaden vid tyska gränsen och fixade oss en bild.
 
 



Hemma igen...

Japp, nu har man kommit hem från Polen. Det har varit en vääääldigt lång dag så jag återkommer för snart ska jag hoppa i säng. Imorgon åker vi hem till Växjö så vila är ett måste. Ciao!

Naglar

Har haft fullt upp med att fixa naglar de sista dagarna. Både hemma och i Stockholm...men igår hann jag sätta mig ner och äntligen fixa till mina. Det sliter väldigt på naglarna när man är i poolen hela dagarna. Rosa glitter med en liten blå trollslända fick det bli den här gången.


Franskt med paljettrand


Rosa tippar med glitter

Franskt med turkos glitterrand



En dag i Arboga

Igår åkte vi iväg en sväng till Arboga för att hälsa på Elin, Danne å deras tre små busfrön.
Det var full fart från början till slut så när vi lade oss var vi helt slut. Riktigt skönt faktiskt!

Klara plockar fram alla saker som behövs till ridningen.


Hästen som Klara red på.


Bus på studsmattan.


Danne skulle så klart vara värst...


eller var det Johan??




Tunisien

Äntligen har jag tagit mig i kragen och fixat alla bilder från Tunisien och satt mig i lung å ro vid datorn. Vädret har varit så fint sedan vi kom hem och det har varit mycket att göra så att sitta vad datorn har inte varit prio ett.

Tunisien
Vi har båda haft det hur skönt som helst. Djerba var litet men det räckte för oss då vi åkte dit för att sola, bada och bara koppla av. Vilket vi gjorde också.

Vi hade inte långt till stranden men ingen av oss kände för att ligga där hela dagarna. Det var mycket djur och aktiviteter på stranden. Istället promenerade vi på stranden och solade vid poolen.



Det allra skönaste sättet att ligga i poolen om man bortser från madrasser och ringar.

Varje kväll hade de någon form av föreställning/uppvisning. Vi fick se allt från småbarn dansa till eldslukare. Man blev rätt trött av att ligga och sola hela dagarna (tro det eller ej) så efter showen gick vi och lade oss.





En dag plockade vi upp Maria och Kent och åkte till Houmt Souk för att kolla in deras marknad. Det var så extremt varmt, så vi blev inte långvariga, men vi hann shoppa lite ändå.










RSS 2.0