Rosa

Nu var det dags att fixa lite längd på naglarna igen.


Rosa glitter med dekoration på ringfingret. 
3 mörkrosa pärlor och nät

Inför hösten

Ibland tänker man inte ens på tånaglar. De sitter där nere och så länge man slänger på nån färg (oftast rött) så ser det lite fräschare ut.
Men en sak som är bra att tänka på, nu när det börjar bli lite kallare och man kanske inte sätter på sig sina sandaler längre, är att klippa tånaglarna rätt.

De SKA klippas rakt. Nagelsax går bra men allra bäst går det med en nagelklippare.
Då det är dags för stängda skor så om man inte klippt nageln rakt, så riskerar man att få t.ex nageltrång eller förhårdnader, som kan göra ont. Ett litet tips!


Mörkt...

Jag tror att regn är på g...eller?


En trött hundvalp



Efter att ha busat med Kenzo så somnade Pixie på min arm. Kan man bli sötare?

Bra eller dåligt?

Fast jag bara är hemma med hundarna just nu så är det så himla skönt att det är fredag! J ska på någon cup men på måndag är han ledig från träning. Vad skönt det ska bli med sovmorgon (för mig) och kunna få lugn å ro (jag) och sen ska jag nog ta egentid och träna (bara jag). .

Förut när jag pratade med mamma så nämnde vi skillnaderna på valp och småbarn. Det är så mycket jobb med båda! Bara för att det är ett djur så kan man inte bry sig mindre. De är precis lika beroende av en som ett litet barn men visst är det skillnad. Ett är djur och en är människa. Sen är det väl inte så mycket mer (i mina ögon).

Läste ett blogginlägg som fick mig att reagera lite. Hon tyckte att djur är det mest opraktiska man kan skaffa sig.
Det är lätt att säga om man aldrig haft ett djur tidigare och fått uppleva vad de faktiskt kan betyda för folk.
Varför nämna något som man inte har det minsta erfarenhet av?



En dag i taget

Det är mycket som händer på en gång nu. Ena stunden håller man på att bli galen av tristess och nu får man knappt allt att gå ihop! Tänk vad en liten hund kan ändra ens vardag.

Det blev inte så mycket sömn inatt. Kenzo gick runt hela tiden. Han undrade säkert vem det var som låg i hans säng. Och när han gick så vaknade Pixie vilket gjorde att jag också vaknade. Så till slut var alla vakna förutom Johan. (ovanligt!)


Favoritleksak


Hon hittade leksakskorgen på en gång


Liten å stor




Söndag

Då var man hemma igen då...gick med Therese hem till Christine för att käka lite och snacka skit. Ibland är de bästa kvällarna så. När man bara tar det lugnt. Men då menar jag inte att de vilda kvällarna är sämre. Absolut inte!

Jag hade lite småtråkigt mitt på dagen så då målade jag om tånaglarna. Man måste ju prova lite annat och då är det bäst att prova på sig själv först. Vet inte riktigt om jag blev jätteförtjust i det men det duger.



Imorgon ska vi hämta Pixie!! Det känns så konstigt att vi ska ha en till hund. Det är som jag sa till Therese- varför ska man ändra på något som fungerar bra? Egentligen? Men å andra sidan så vill vi ha en till och ska vi ha en så är det ju nu. Men jag kan ändå inte låta bli att spekulera med mig själv.

Ska försöka sova lite för det kan bli några nätter utan ordentlig sömn...

Höst

Passade på att fixa om mina naglar innan vi ska hämta Pixie. Den här gången blev det korta med skimrande höstfärger.


Krossade snäckskal i 4 färger


KENZO!!

Jag älskar min hund men ibland går han mig på nerverna. Ända sedan J åkte till Finland så har han varit lite före mycket. Han har koll på mig hela tiden och igår vaktade han mig när han hörde folk i trappen. Det var rätt roligt att se hur han spände sig och satt vaktandes mellan mig och ytterdörren. Han är mer beskyddande än han i vanliga fall visar.

Ialla fall...han har väckt mig varje morgon (strax innan 8). Han gör det rätt bra ändå. Han tar tassen och petar försiktigt på min haka. När jag väl vaknat så kan jag inte somna om. Rätt drygt då jag inte sover så bra när J inte är hemma.

Imorgon kväll ska vi hämta hem Pixie men innan dess ska jag vara hundvakt åt Ozzy. Hoppas han tröttar ut Kenzo så vi kan koncentrera oss på Pixie första timmarna i hennes nya hem. Tror inte det kommer gå men jag kan alltid hoppas!


Tokhund


Ragga/Funk

Jag fick skratta lite igår! Någon hade avbokat poledance så istället fick vi dansa lite ragga/funk. Jag har alltid velat prova ragga så det var en upplevelse. Jag trodde jag kunde skaka på rumpan men det var inte mycket. Så jag vet vad jag ska gå på när det är träningsdags!

Hittade en uppvisning som visar, på ett ungefär, vad ragga är.


 

Efter träningen gick vi alla till en restaurang och träffade resten av gänget. God mat, dryck och trevligt sällskap. En lyckad kväll!!!


Poledance

Känns som att jag bara väntar på att åka ner till gymmet- fast jag vet inte om jag egentligen har någon större lust. Jag brukar inte vara den som inte är med på nytt men jag vet att poledance inte är min grej. Inte om det blir som jag tror. 
Skulle kanske kunna fastna för det om det var som ett pass men en och en? Och jag som har problem med axeln sen jag boxades. Ska inte spekulera utan får se hur det blir när det är dags.
Jag kommer skratta ihjäl mig om de bara hittat på allt!


Lånad från Google

TorsdagsSöndag

Det var riktigt trevligt hos Therese igår. Käkade lite, tittade på tv och snackade. Jag var inte hemma förän efter ett så idag tar jag mig en torsdagssöndag. En dag i mjukisar, framför tv och dator, och jag tänker inte göra något mer behövligt än att gå ut med Kenzo. Me like slappardagar!

Stövlar

Nu är mina stövlar inför hösten beställda.


Allt på en gång!!

Ibland känns allt så himla konstigt. Det är saker i ens vardag som ändras så fort att jag knappt hinner känna efter. Men det är bara att hinna ikapp alla händelser så man vet var man befinner sig någonstans...lite luddigt men det är så det är i mitt huvud just nu.

I alla fall så har det varit en stressig förmiddag. Först cyklade jag ner till kansliet och sen till ÖoB. Det var nån som tog tandkrämen när han skulle till Finland!!
Så klart så skulle det regna när jag skulle hem så så fort en lucka kom så trampade jag utav bara H för att hinna hem. Christine skulle komma förbi med Ozzy och se om han gick ihop med Kenzo. (Jag ska vara hundvakt på måndag)

Ikväll ska jag å Therese hem till Terese för att äta lite gott och lära känna varandra.

Hoppas på långa timmar tills på fredag...om ni bara visste vad vi "hockeytjejer" ska göra då!


Cheescake

Nu har Julle flyttat till Växjö och vi var och hälsade på tidigare idag. Det tar bara 10 min att gå så det var alldeles lagom.
Efter att Victor varit och klippt sig så gick vi och käkade på stan och åkte sen hem till oss för att baka. Japp, Julles cheescake skulle fixas. Nu är de på bio och vi vaktar kakorna!


Victor blandar smeten


Julle avslutar allt med Digestivesmulor

Nya bädden

Eftersom vi nu kommer ha två hundar hemma så blev vi tvungna att köpa en ny bädd till dem.
Det blev en svart Bia-bädd som vi sedan "fyllt" med en fejk pälsmatta, i botten, och med en filt. Det blir nog gosigt och bra när de är två.


Inköp

Nu kan jag lägga upp bilden på sakerna vi var och köpte häromdagen.


Koppel, leksaker, halsband och namnbricka


Det här är Pixie!:)

Jag kan inte hålla mig längre!! I en hel vecka har jag väntat och väntat men jag spricker snart om jag inte får berätta!

Vi var ju och tittade på valpar för en vecka sen och då skrev jag att det inte blev något men vilken lögn det var! Hemska oss som gör något sånt men tanken var att lura Johans mamma. Haha! (Lyckades vi??)

Pixie


Vi var och hälsade på henne idag på förmiddagen och jag hade lite svårt att åka hem utan henne. Det kanske inte är så svårt att förstå när man ser henne.
Men låt er inte luras av det söta ansiktet. Oh nej, nej...hon är riktigt kaxig så Kenzo kommer få fullt upp med den här tösen. 

All rätt att vara gnällspik

Jag vet, jag gnäller på vädret i den här stan hela tiden men är det så konstigt?

Vi vaknade runt 6 imorse av att det forsade ner regn från himlen. Japp, det var så det såg ut. Som om någon "där uppe" tömt en jättehink med vatten. Man såg ingenting när man tittade ut genom fönstret!
Nu skiner solen och det finns ingen luft. Det är så väldigt kvavt att inte ens Kenzo vill promenera. Man ska inte klaga på värmen men när det är varmt och kvavt, på samma gång, så får man faktiskt gnälla!!

Gliiiitter!

Fixade mina naglar igår. J var på någon golfgrej mellan träningarna så då passade jag på att sätta mig i min lilla hörna (hm?) och börja piffa till naglarna.

Resultatet:

Glittret gör sig inte rätt på bild. Det är mörkare och mer glittrande. Inte lätt att få det på bild...


Bullar i mängder!!


Kanelbullar

Det blev en massa bullar idag!!
J kom hem efter träningen idag och frågade om jag kunde baka bullar till imorgon för att han sagt att han skulle fixa bullar till "fikaklubben". Dessa klubbar...

Alternativ:
*Antingen fixar han det själv och då kommer allt gå åt skogen (sorry men sant)
*Han köper fika
*Jag fixar bullarna

Det regnade ute så det var bara att börja baka för jag hade ändå inget för mig...bortskämda J men förbannat goda bullar!!





En klapp på axeln, tack!

Tidigare idag gjorde vi en massa bra inköp. Bl.a en ny säng till Kenzo. Han har inte haft tillräckligt med plats på soffan så nu kan han bre ut sig hur mycket han vill. (Och kasnke slutar sova i sängen med oss- fingers crossed)

Sen har jag städat lite här hemma. Jag har plockat om i garderoben så att man kan stå där inne. Jag har även plockat bort saker som bara varit i vägen och som ska till förrådet. Nu finns det t.o.m plats för en stor tavla i sovrummet. Perfekt!
Det var tänkt att den skulle vara i vardagsrummet men där ska det hänga småtavlor istället.

Och till sist så kommer Kenzo få en liten joggingtur innan det är sovdags. Måste kila innan det blir bläcksvart ute...
Hare gött!

Långtråkigt

Regniga dagar är inte min grej. Jag föredrar varmt med lite vind men jag får nog vänta tills nåsta år innan jag får uppleva det nästa gång.
Så när det är sånt här väder så får man hitta på något att göra och då blev det lite bakning.


Chokladmuffins med chokladbitar


Ett steg närmare 30...gah!!

Idag fyller bästaste Elin 25 år. Ett stort GRATTIS!!!


Mer än så blev det inte

Vi har pratat ett tag om att skaffa en kompis till Kenzo och de här sötnosarna tittade vi på tidigare idag. Den första är en hane och den andra en tik. Och det var där vi fick det svårt att bestämma oss och så var det med det. Men söta var dem...




Nu börjar det...

Även om det bara var en träningsmatch så är det nu allt startar. Hockeysäsongen.
När förra säsongen tog slut tyckte jag att det var rätt skönt då den blev väldigt utdragen och jag ville resa. Nu kom resan mycket senare och jag hann börja längta efter hockeyn igen. Jag såg t.o.m en repris...(det är nästan så man skäms lite

Det var inte så mycket folk i hallen, som jag trodde med tanke på allt jag hört, men 1000 personer var där och man hade kunnat tro att det bara var i klacken. Som de lät! Jag är van vid medgångssupportrar så det här var nå nytt. Rätt kul ändå med tanke på att det "bara" var en cup.

Match idag igen...den här gången mot Karlskrona.

Folkskygg

Igår kväll upptäckte jag en sak. Det bor människor i den här stan!!
De visar sig bara när det är nå jippo i stan eller när solen skiner. Så då är det väl inte så konstigt att man nästan blivit folkskygg när man går ner på stan och knappt kommer fram i folkmassan.

Idag är det killarnas första match under Karl-Oskar cupen. Vet inte om man ska ta sig till hallen ikväll kanske..
Hehe, vem försöker jag lura?
Jag missar väl aldrig en match!


Naglar och några tankar kring en tavla

Fixade lite naglar idag och så här blev resultatet. Franskt med dekorering på ringfingret och likadant på tummen.


Jag har en tom vägg i vardagsrummet och funderar på en rektangulär tavla i knallrosa, brunt (eller turkos) och svart. Har än så länge allt i huvudet så imorgon blir det till att kluddra ner det på papper. När tavlan är klar är lägenhetsprojektet klart. För en gång skull har jag fått det mesta att vara som jag vill!


Soffbord

Igår eftermiddag åkte vi till MIO och köpte det efterlängtade soffbordet. Sista året i Uppsala hade vi inte ens nå bord för jag kunde inte hitta ett som jag ville ha men nu, äntligen, står det ett bord i vardagsrummet. 


High Chaparall

Sitter med datorn i soffan och märker att det är helt tyst i lägenheten. Tänk vad fort man vänjer sig vid småbarns prat, skratt och skrik. Nu känns det konstigt att det är så tyst...
Kenzo är helt slut och har sovit sen de åkte. Det är inte lätt att vara liten hund med alldeles för mycket energi.

High Chaparall

Förberedelser...


Tågresa runt High Chaparall


Vilda Västern show


Johan å Danne när de är som gladast


Duell mellan Wille å Danne

Det har varit 3 fartfyllda och roliga dagar medan de varit här men ibland kan det bli för mycket av det roliga och då händer sånt här:


RSS 2.0